PERIOADA DE GARANȚIE


Autenticitatea și caracteristicile materialului prețios - aur 14K (585‰) / aur 18K (750‰) - cât și a diamantelor și a pietrelor prețioase încrustate în montura bijuteriilor.

Clientul/ Cumpărătorul beneficiază de posibilitatea de a schimba produsul o singură dată pentru achiziționare/ cumpărarea produselor online termenul de schimbare a produsului este de 15 zile, doar prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii și numai dacă produsul nu a fost purtat și nu prezintă semne de uzură datorate manevrării defectuoase.


Drepturile consumatorului sunt conforme cu OUG nr. 140/2021. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție.


Bijuteriile REINA BIJOU sunt marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Direcția pentru Metale Prețioase.


Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul Certificatului de garanție, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.


RECOMANDĂRILE  REINA BIJOU


Pentru o întreținere cât mai corectă a bijuteriilor vă recomandăm următoarele:


• Păstrarea bijuteriilor în cutiile primite la achiziționarea produselor/produsului sau în alte cutii destinate bijuteriilor.

• Să nu purtați bijuteriile în timpul activităților casnice sau a acelor activități în care există posibilitatea ca bijuteriile să intre în contact cu substanțe ce conțin sulf.

• Nu purtați bijuteriile în timpul activităților fizice.

• Evitarea contactul cu substanțele chimice deoarece există posibilitatea ca acestea să erodeze metalul.

• Metalul prețios își poate pierde strălucirea în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți precum parfumul, apa sărată, creme de piele, fixativ pentru păr, clor .


În funcție de gradul de utilizare, vă recomandăm ca bijuteriile să fie examinate și curățate de către un bijutier cel puțin o dată pe an.


Garanția oferită de către noi asigură drepturile consumatorului, conform OUG nr. 140/2021 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, și conform OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor.